Klubbmesterskap O3 – Racereport

Klubbmesterskap er jo alltids gøy! Sommeren har bestått av dårlig med trening på grunn av oppussing og en del reising i forbindelse med ny jobb. Jeg var småskeptisk til om jeg skulle klare å rekke starten. Det gikk fint, hadde en grei økt på sykkel dagen før også.

Svømming 750m

Bogstadvannet var +-18 grader, helt perfekt. Har trent en del på å puste på hvert 3. tak, men jeg satte nok tempoet så høyt at jeg pustet på hvert 2. tak hele veien. Lå litt ut til høyre og hadde en som lå hakk i hel på tærne mine hele veien. Fornøyd med at jeg ikke fikk panikk og jobbet meg igjennom.
Svømming – 14:39 – 1:58/100m
https://www.strava.com/activities/2621949385

T1 – Skiftesonen

Regnet hadde startet, var ikke akkurat stor stemning. Lite stress med å få på meg sykkelsko og komme meg opp på sykkelen.
T1 – 2:41

Sykkel – 16km

Siden jeg hadde syklet så lite og ikke ante noen ting om formen så tenkte jeg at jeg bare skulle ta i det jeg hadde. Plukket fort et par rygger på flatene. Det regnet, så jeg så relativt lite. Her har jeg mye å hente på en temposykkel så jeg kan bli enda mer aero. Men det var gøy å bare “banke på”.
Sykkel – 27:46 – 34,5km/t – 317Watt NP – 287W Average
https://www.strava.com/activities/2621803008

T2 – Skiftesonen

Jeg tok av meg sykkelskoene på vei til skiftesonen, slik at jeg kunne løpe barbeint til løpeskoene mine. Hadde også byttet ut lissene på joggeskoene med hurtiglisser, så nå skulle jeg ihvertfall være rask!
T2 – 1:24

Løping – 4,74km

Løpingen på Bogstad er alt annet enn flat, starter med en ganske så bratt bakke hvor jeg endte opp med å miste litt futten og gikk. Ble tatt igjen av noen, men beina var overraskende nok ganske greie selv om jeg hadde trøkket til så mye på syklingen.
Løping – 4,74km – 27:22 – 5:46min/km
https://www.strava.com/activities/2621949468

Oppsummering

Det var sjukt gøy, lavterskelen til lavterskel. Og med masse heiing fra klubbkamerater ved målgang. Alle følte seg som vinnere og jeg lærte hvor fort det går for de raskeste!
Totaltid: 1:14:21, ca. 15 minutter bak vinneren! Her er målsettingen å være “bare” 10 minutter bak vinneren i 2020!